Regnig dag

image69


Ja, vaknade av att regnet smattrade mot rutan och vart jag än tittade var det grått och regnigt... Tog med Bella på promenad som artade sig riktigt bra. Bella vågade hälsa på en kvinna med paraply och trots att paraplyet blåste massor och höll på att falla över Bella så var hon glad och avslappnad. Härligt framsteg! När vi stod och pratade med kvinnan kom även en annan hund (Bella var lös). Hon ställde sig mot hunden och skällde, men när jag ropade på henne kom hon som ett skott och den andra hunden kunde passera ca 2 meter bakom Bella när hon åt korv ur min hand. Ännu ett bra framsteg!

Sen var det dags att släpa ut Shelby, och hon såg verkligen inte glad ut när hon upptäckte regnet. Hon hade nog gladeligen legat kvar i sängen tills i morgon om hon hade fått bestämma! Men hon fick ju utdelning på promenaden då matte upptäckte en ekorre och avslöjade den för henne.

Annars har vi sysslat en hel del med inomhusträning idag. Bella har lärt sig plats (alltså ligga ner med huvudet i backen). Det tog typ 3 minuter tills hon kunde det på kommando från stående och dessutom ligger hon kvar med stadga. Duttig tjeja! Bella har även fått spendera en hel del tid med apportbocken i munnen, och man kan väl säga att det går upp och ner. Ibland är hon jätteduktig och andra gånger så vill hon bara göra massa konster istället. =) Men det går helt klart framåt. Vi har även börjat få till riktigt snygga vänster-om-halt. Hon är så duktig på att använda bakbenen! Matte blir så glad.

Shelby har mest fått göra massa "onyttiga" saker, så som att lyfta på tassarna, gå slalom mellan mina ben, snurra... ja, en hel del grejer som är ganska roliga. Slalom är verkligen favvon och hon blir lika glad varje gång!

I övrigt har vi spenderat dagen med vila.

image70

Kommentarer
Postat av: Olivia

Va hon är duktig lilla Bella, lr rättare sagt va duktiga ni är å va roligt att mötet med hunden och kvinnan gick så bra, härligt! :)

2007-11-10 @ 18:11:04
Postat av: Marlene

Haha! Ungefär precis vad hon täker mest hela dagarna! *Suck - ska han verkligen BO HÄR- ja då får DU ta hand om honom också!*

Vad duktig lilla Modja är! Hur gammal är hon nu?

2007-11-12 @ 17:03:13
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=Nemas
Postat av: Marlene

Haha! - Ja jag är lite virrig just nu! och det hjälper ju inte att det är två aussievalpar och att Modjas matte har en vovve som heter Bella också ;) Be om ursäkt till Bella - menar såklart att hon är söt - även om Modja också är det!

2007-11-12 @ 18:38:12
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=Nemas

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0