Rövare & Banditer *UPPDATERAT med bilder*

Jag är arg!!!!

Dagen började ganska hyfsat. Vädret var strålande men humöret var inte riktigt på topp så jag laddade med lite kaffe till frukost för att vakna till liv. Surfade runt lite på nätet och bestämde mig sedan för att packa väskan med fika och fickorna med godsaker och bege mig ut i skogen. Såg fram emot en heldag i vårvärmen ute i skogen. Packade in hundarna i bilen och började köra. Efter några meter såg jag att bensinmätaren stod på noll... Konstigt, tänkte jag. Vi tankade ju igår. Dock inte mycket, men det borde i alla fall finnas mer än reserven. Körde ut på vägen för å vända och känner hur bilen börjar huckra. Shit, tänkte jag, inte bensinstopp igen. Parkerade bilen igen och tog ut hundarna. Då upptäcker jag att bensinluckan är avbruten och locket hänger lite... Det är med andra ord någon som har slangat vår bil på bensin! Jag blir så arg! Om jag inte har råd att köra bilen så får den väl stå istället, inte går jag väl och slangar bensin från någon annans bil. Och det värsta av allt tycker jag ändå är att tankluckan är trasigt! Men om vi ska se det från den ljusa sidan så fick dom ju i alla fall inte speciellt mycket lön för mödan...

Jaja, det är väl inte mycket att gräma sig åt... Skadan har redan skett. Jag tog i alla fall med mig hundarna och gick till Tyresö Centrum (lite kontrast till den promenad jag hade tänkt i första hand). På vägen dit satt vi på en parkbänk och tittade på när barnen spelade fotboll. Bella tycker att barn är lite smått läskiga, men att titta på avstånd gick jättebra. Sedan gick vi vidare och vandrade runt lite i centrum. Bella är verkligen helt oberörd av alla människor som springer runt och det verkar som om hon tycker att det är ganska trevligt. Shelby går snällt och bryr sig inte så mycket, även om hon nog önskar att hon vore någon annanstans.

Våren i Stockholm är verkligen här och den är helt underbar. På promenaden idag hade jag bara en tunn kofta på mig och höll ändå på att svettas ihjäl! Grannen låg ute och solade i bikini, så ni förstår att det är varmt! Vi gick förbi en trädgård där blåsipporna. Helt underbart vackert!

Nu är det bara att hoppas att bilen är hel och står kvar till onsdagsmorgon då resan till Umeå bär av. Helt plötsligt står vi väl där utan däck!


                                     *      *      *      *      *      UPPDATERAT      *      *      *      *      *

Lite roligare grejer... Fick bilderna från besöket hos uppfödaren. Alla bilder som presenteras är tagna av Monica Larsson. Bilderna har Monica skickat över mailen och har därför gjort dem lite mindre och jag orkar inte hålla på att redigera till det, därför lägger jag upp dem som de är.

image123
Bella sitter och är söt i köket
image125
Bella vilar lite i köket


image126


image127
Sitta vackert tycker Bella om...

image128
... både inomhus och utomhus

image129


image130

image132
Från vä. Bellas mamma Blenda, halvsyster Alice, Till höger: Bella närmast och bakom är kullsyster Bizzi.

image133
Bella och mamma Blenda (och ja, Bella gillar verkligen att sitta vackert!)

image134
Bella hälsar på Nina-kanin (endast 10 kg väger Nina...)

image135
Matte, vad är det här egentligen?

image136
Bella, 4 månader

image137
Bella, 11 mån. Kul att se en jämförelse i samma pose

Kommentarer
Postat av: Lisa, Eskil & Loi

Vad trött man blir på folk! Jag håller med dig, har man inte råd med bensin så får man låta bilen stå, svårare än så är det ju inte...

Ha det fint uppe i norr nu!

2008-04-21 @ 14:55:25
URL: http://www.eskil-isak.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0