Semester

Som ni kanske har märkt så har uppdateringarna på bloggen lyst med sin frånvaro de senaste veckorna. Vi har nämligen haft semester och tillgången till cybervärlden har inte alltid varit den bästa... Men en helt underbar semester har vi haft och nu börjar den lida mot sitt slut. Direkt semestern började åkte vill till Norrland för att hälsa på släkt och vänner. Lyckligtvis lyckades vi pricka av en period med helt fantastiskt väder! Vi har badat och solat, fikat i mängder, skrattat och umgåtts. Lite har det även tränats hund, men mestadels har tiden lagts på umgänge och långa härliga promenader eller bad. I stugan finns det skog i mängder och hundarna har verkligen fått röra sig mer än vad de har gjort på länge. Vi har helt klart haft en helt underbar tur till norr. Dock var det väldigt jobbigt att inse hur mycket jag faktiskt saknar alla där hemma! Det var verkligen inte lätt att lämna dem och återigen bege oss söderut...

Lite bilder för att sammanfatta den dryga veckan i Örträsk och Umeå.


Påväg att tömma ur båten...


På promenad upp till masten i Örträsk. Hela familjen samlad =)


Gurka i mammas underbara växthus.


Olivia & Nova på besök.


Lite träning...


Shelby med mängder av myggbett (Kolla in hennes mage...)


Alla myggbett som Shelby fick gjorde att matte var snäll nog att fixa en mygg-tröja till henne =) Visst är hon fin!?


Några busdagar med mina älskade brorsdöttrar Fanny och Maja.


Träning med Olivia & Sandra på Ön. Oj vad jag saknar detta!!!

Ja, jag skulle kunna lägga upp hur många bilder som helst, men det sammanfattar en del av vad vi har hållit på med uppe i norr. På vägen ner till Stockholm igen passade vi på att utnyttja ett presentkort på Hotell Södra Berget i Sundsvall som vi fick när vi gifte oss. Vi bodde bra, gick på hot-stone-massage och åt en underbar middag. Tjejerna, som också var med, skötte sig alldeles utomordentligt bra på hotellet. Nästa stopp var sedan Gävle där vi besökte Jessica och Johan. Jessica, som är gravid och ska ha barn i september har hunnit växa på sig en hel del.

Väl tillbaka i Stockholmsområdet har vi pysslat med lite av varje. Bella har fått träna en hel del och främst har vi fokuserat på hopp över hinder och fritt följ. Hopp över hinder är klart för ettan, men jag vill att hon ska får en helhetsförståelse för hoppet, och där har vi en del kvar att jobba på. Men vi har haft väldigt kul i träningen. Annars har vi läst böcker, umgåtts och förtillfället håller vi på med att lägga trall på balkongen.

Vi har även hunnit med att hälsa nytillskottet Leia välkommen. En liten goldentjej som har flyttat in hos Helena och grabbarna. Söt, ja... det var hon verkligen!!!





Oj! Jag höll ju nästan på att glömma! Vi har ju varit hos veterinären med Bella för att röntga höfter och armbågar. Resultaten blev som väntat (men inte mindre roligt för det) Hd-grad A och Armbåge ua. Härligt härligt!!



Lite sorgligt känns det att sommaren nästan är förbi... Visst är det stora delar av augusti kvar, men ändå känns det som om sommaren 2008 har gjort sitt... På måndag är det återigen jobbet som gäller. Dock känns det faktiskt ganska kul att komma tillbaka till jobbet, så jag ska inte klaga.





Kommentarer
Postat av: Olivia

Ja, du har verkligen lyst med din frånvaro och vi har saknat dig :)

2008-08-07 @ 19:55:05
URL: http://www.nogg.se/novaliten
Postat av: Marlene

Nej men GRATTIS till Bellas fina höfter!

Haha Shelby ser stentuff ut i sin myggtröja ;)

2008-08-08 @ 09:17:47
URL: http://www.nemafo.se
Postat av: Anonym

jaså.. det blidde bra höfter. Gick snabbt med resultatet...Mkt bra!!!

2008-08-10 @ 23:16:57
Postat av: Olivia

Tro du int på fan att blixten slog ut telefonen för oss, men jag va igår och köpte en ny, så jag ringer ikv :)

2008-08-11 @ 10:09:02
URL: http://www.nogg.se/novaliten

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0