Tillbaka från Norrland

Nu har vi spenderat nästan en hel vecka hemma i Umeå. Det har varit skönt att vara hemma och träffa alla. Mest roligt var det självfallet att få se det nya tillskottet Maja (min brorsdotter). Små bebisar är verkligen stora mirakel! Vi hann även med en hel del bus med Fanny, brorsans äldsta dotter. Helt sjukt vad tiden går fort när man ser barn växa. Hon har nu blivit stora damen med en mycket bestämd vilja =)

Vädret har varit från och till. Det har oftast varit bra väder men det har varit kallt. När vi åkte härifrån var det vårlikt och barmark med lite blommor här och var. Nu när vi är tillbaka är det ett riktigt vinterlandskap med rätt mycket snö! Fast det lär nog tina bort rätt snabbt ändå...

Hundarna har fått vara hundar och det har inte blivit någon som helst träning... Bella är ju i löpet fortfarande, men det verkar vara slutspurten nu. Skönt! Hon har dock inte varit speciellt annorlunda, utan hon har varit samma glada och spralliga tjej som hon alltid är. Dom fick träffa sin gamla vän Ipo när vi besökte Sandra och han var lite uppvaktande mot den löpande damen, men skötte sig ändå väldigt snyggt. Bella sa ifrån några gånger och fick då massor med beröm eftersom hon aldrig tidigare har vågat säga ifrån. Kanske vågar hon lite mer nu efter löpet... I lördags var vi uppe stugan och hundarna fick springa av sig en hel del. Där behöver man inte bry sig om att ha löptikar kopplade för det finns inte några hundar i krokarna, vilket var skönt för dom. De fick även träffa massor med människor så det var nyttig träning för Bella, som skötte sig riktigt snyggt. Hon skällde lite på vissa men kom fort till rätta och la sig under bordet för att sova på lite olika fötter =) Känns skönt!

Idag ska jag försöka göra massa nyttigt och skriva färdigt en del grejer till Hundens Hus som ska vara klart till provhelgen den 13-14 april.

En kort resumé från ett snöigt Tyresö.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0